29 квітня 2024, понеділок

На Кіровоградщині пройшли антитерористичні навчання

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Кіровоградській області провела масштабне тактико-спеціальне навчання на базі Кременчуцької ГЕС.

Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської ОДА, інформує Златопіль.

У тренуваннях взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Збройних сил України та місцевих органів виконавчої влади та органів самоврядування.

В умовах, максимально наближених до реальних, силовики відпрацювали порядок спільних дій з пошуку та протидії диверсійній групі, яка намагалася здійснити теракт на Кременчуцькій ГЕС та вивести з ладу обладнання, яке забезпечує його діяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кірoвoградщині у двoх OТГ будуть передрукoвувати бюлетені для вибoрів сільськoгo гoлoви

Поставлені завдання з виявлення та знешкодження закладених вибухових пристроїв у місці масового скупчення людей та на об’єкті критичної інфраструктури регіону були успішно виконані.

На завершеному етапі тренувань керівництво та учасники антитерористичного навчання ретельно проаналізували кожну фазу операції, спроможність виважено оцінювати ситуацію та ефективність виконувати свої функції в екстремальних умовах терористичних загроз.

Фото: Кіровоградська ОДА

 

На Кіровоградщині пройшли антитерористичні навчання
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований