28 квітня 2024, неділя

Комплексна програма озеленення Кропивницького буде прийнята після інвентаризації зелених насаджень

За інформацією секретаря міської ради Андрія Табалова комплексна програма озеленення, про яке неодноразово говорили посадовці та журналісти, може бути прийнята лише після проведення інвентаризації зелених насаджень, інформує Златопіль.

 "Нас багато критикують, мовляв міська рада багато вирубує, однак нічого не висаджує. Це не правда – садили завжди і всі. Інша справа, що це робилось несистемно, без створення необхідного плані. Допоможе у цій справі інвентариція зелених насаджень та поділ дерев на здорові та ті які підлягають видаленню", – наголосив Табалов.

На цей рік міська влада запланувала ряд заходів з висадження нових дерев. Так вже цієї суботи, 21 квітня, на території Набережної, від вулиці Михайлівської до Великої Перспективної, буде висаджено близько 200 насаджень. Загалом на весні планують посадити майже 4 сотні дерев на вулицях Соборна, Маланюка, Вокзальна, Полтавська та інші. 

Згадава на секретар міськради і про видалення аварійних дерев. Таких, за словами Андрія Табалова, щорічно пирубується близько 700-800 одиниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крoпивницька рoдина прихистила кажанів у хoлoдильнику

 "Ми розуміємо, що висаджуємо поки менше ніж вирубуємо, тим паче, що останній буревій показав – подобається це нам чи ні, а вирубати доведеться ще багато чого. Однак ми працюємо на програмою озеленення і за рік два динаміка думаювирівняється і висадження переважатиме. Головне провести інвентарицію та відповідний аналіз даних", – резюмував посадовець. 

Фото: pogliad.ua 

 

Комплексна програма озеленення Кропивницького буде прийнята після інвентаризації зелених насаджень
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований