03 травня 2024, п’ятниця

До дня захисту дітей у Кропивницькому готують масштабну розважальну програму

Протягом усього поточного тижня, в рамках проведення Дня захисту дітей, у Кропивницького проводитимуться спортивно-масові змагання ініційовані управління молоді і спорту КМР.

Про це, під час ранкової прес-конференції повідомив начальник профільного управління Сергій Колодяжний, інформує кореспондент сайту Златопіль з місця події.

Свята – 1 червня. Так з 10 ранку на площі перед міською радою стартує святкова програма "Ми діти твої Україно", а також науковий пікнік, на якому свої  наукові та творчі доробки презентуватимуть учні місцевих шкіл. Цього ж дна на даній локації відбудеться вручення відзнак "Дитина року" в 10 номінаціях та нагородження медалістів-випускників. Вручатиме нагороди безпосередньо керівництво міста, наголосив Колодяжний.

"Лише площею свято не обмежиться. О 10 у Ковалівському парку буде даний старт розважальній програмі "Квітуча країна Дитинство" під час якої діти зможуть долучитись до спортивних змагань, туристичного фестивалю, переглянути досягнення місцевих гуртків", – наголосив посадовець.

Не забули у міськраді й про дітей пільгових категорій. О 11:30 на дітлахів чекає святковий концерт у філармонії. Крім того діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування зможуть потрапити на безкоштовний сеанс в кінотеатрі "Портал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спорт, вулична їжа і собаки – насичені кропивницькі вихідні

Детально ознайомитись з переліком запланованих заходів можна за цим ПОСИЛАННЯМ. 

Фото: Златопіль

До дня захисту дітей у Кропивницькому готують масштабну розважальну програму
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований