18 травня 2024, субота

На Маловисківщині пожежна машина “заспівала” для дитсадківців

Відбувалось це під час акції "Запобігти. Врятувати" Допомогти", яку фахівці  Маловисківського райвідділу УДСНС  України  в Кіровоградській області провели в дитсадку "Ромашка" Маловисківської ОТГ. 

Як розповів начальник райвідділу  полковник служби цивільного захисту Олег Потьомкін, у ході акції  дошкільнятам показали  пожежно-рятувальну  техніку і спорядження, що  використовується рятівниками при ліквідації надзвичайних ситуацій, дали приміряти дещо з обладунків, що малюки робили доволі охоче і  влаштували чимало цікавих змагань і вікторин на знання правил безпеки на вулиці. в побуті і на водоймах, нагородивши переможців  невеличкими заохочувальними призами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Представників громадськості не включать у комісію з обстеження зелених насаджень у Кропивницькому

Справжній  сплеск емоцій викликала у малюків  демонстрація  процесу гасіння  вогню  ( вогнеборці поливали газон), а  також  те, як уміє "співати" пожежна машина ( дітям  дали послухати усі наявні, а їх аж п"ять) режими  звукової сигналізації нового пожежного автомобіля. 

 "Такі  акції  ми проводимо   регулярно,-  зазначив Олег. Потьомкін. Під час  навчального року  частіше буваємо у школах, а влітку – в дошкільних закладах. Слід зазначити, що  і старші, і малюки з великою зацікавленістю і  активністю беруть участь у всіх наших акціях , зазвичай   ставлячи перед фахівцями  чимало запитань і  одержуючи на них вичерпні відповіді.

 

На Маловисківщині пожежна машина “заспівала” для дитсадківців
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований