18 травня 2024, субота

Звідки беруться популярні Інтернет – меми (ФОТО)

373256_1

У час цифрових технологій ми маємо доступ до величезної кількості інформації. Зараз, щоб отримати необхідні знання, нам не потрібно днями просиджувати в бібліотеках і університетах. Достатньо лише зайти в Інтернет, де інформації більше, ніж у Британській бібліотеці.

І якщо хтось використовує цю інформацію для справи, то більшість молоді просиджує в соціальних мережах листуючись, дивлячись Ютуб і гортаючи купу пабліків з "інтернет -мемами".

Довідка:

Інтерне́т-мем — зображення, явище, відео або текст поширюваний через інтернет, що набуває популярності в короткий проміжок часу, згодом швидко її втрачає. Як приклад — нетиповий жарт, обмовка політика, карикатура, жест, коротке відео курйозної ситуації. Інтернет-мем має характерне розповсюдження між користувачами мережі як через обмін повідомленнями,так і шляхом включення тексту чи зображень у статті, коротких відео у відеоряд.

Дуже часто це чорний гумор. Адже більшість користувачів Інтернету зараз вважає, що будь-яку ситуацію можна висміяти, аби вона була не такою трагічною.

Ледь не кожного тижня трапляються ситуації, про які говорить весь "молодіжний Інтернет". Сторінки з подібним контентом набирають мільйони підписників у різних соцмережах. І хоч люди сміються із цього, але дуже часто вони не розуміють, що є джерелом цих жартів.

 Тож які меми були популярними минулого тижня?

1_1
Як голова Росгвардії головного революціонера країни на дуель викликав.

Одинадцятого вересня голова Росгвардії Віктор Золотов виклав на YouTube відеозвернення до Олексія Навального. У відео він викликав політика на дуель. Золотов пообіцяв зробити з опозиціонера відбивну «де завгодно» і попередив, щоб той «не з'їжджав із цієї сатисфакції». Тільки ось Навальний відповісти не може, адже він у спецприймальнику.

Довідка:

Олексі́й Нава́льний  — російський політичний і громадський діяч українського походження, що здобув славу поміж російських блогерів і медіа внаслідок своєї громадської діяльності. За політичними переконаннями — націоналіст. Виступає за об'єднання Росії, України та Білорусі.

2

Як відомо, в Англії отруїли родину Скрипалів. В Інтернеті висміяли людей, що причетні до цього.

Мережу підірвало інтерв'ю підозрюваних в отруєнні Скрипалів Олександра Петрова і Руслана Бошірова. Чоловіки розповіли головному редакторові Russia Today про те, чим вони займаються і навіщо їздили в Солсбері. Скрипалів не труїли, кажуть. Інтерв'ю вийшло чарівним: його тут же розтягнули на меми.

Чоловіки розповіли, що друзі давно радили їм відвідати прекрасне місто Солсбері, подивитися на знаменитий собор зі 123-метровим шпилем і годинником, який досі діє. Петров і Бошіров збиралися "відірватися" в Лондоні, а в Солсбері планували заїхати на один день. І попросили не лізти в їхні особисті життя.  

4

Куди ж без щорічних жартів про новий Apple

На початку тижня Apple презентувала нові гаджети. Звичайно ж, без жартів не обійшлося і тут. А ти вже продав нирку?

4_1

4_3

Вже наступного тижня у мережі з'являться нові Інтернет-меми, які матимуть свої історії. Тож читайте на сайті Златопіль інформацію про походження найпопулярніших мемів.

Звідки беруться популярні Інтернет – меми (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований