28 вересня 2024, субота

У Кіровограді малювали Україну без війни (Фото)

Сьогодні, 4-го липня, на центральній площі Кіровограда було організовано благодійний флешмоб "Намалюй Україну без війни", написала кореспондент Златополя.
Діти ще малі, аби заглиблюватись у суть військового конфлікту між Україною та Росією, але вони розуміють, що є захисники країни, яким необхідна допомога. Єдине, чим вони можуть допомогти – це листівки, малюнки, поробки. Тому, КОМГО "ПРОБУДЖЕННЯ", на чолі із Сергієм Костенком, яка є постіними орнанізатором спортивних та благодійних заходів, влаштували флешмоб "Намалюй Україну без війни". 
На площі Героїв Майдану дітки мали можливість розмалювати асфальт, або намалювати малюнок для аукціону. За це вони отримували морозиво, чай, цукерки, печиво та грамоти із подякою. Та до акції могли долучитись будь-хто, хто мав бажання, тому малюнки створювали і дорослі. Навіть бабусі зображували, як вони бачать Україну без війни. До організації заходу долучились представники "Alakozay", тайм-клуб "Берлога", студія "Ямайка" та Управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації.
[widgetkit id=648]
Флешмоб виглядав, наче свято, де зібрались однодумці: всі частувались, спілкувались, діти малювали, молодь співала пісні під гітару. Піднімали настрій перехожим такі музиканти, як Коля Папуша та Маша Моренко. Всі роботи, намальовані сьогодні, будуть виставлені на аукціон, кошти з якого підуть на підтримку 34-го батальйону.
У Кіровограді малювали Україну без війни (Фото)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований