28 вересня 2024, субота

На головній площі Кіровограда малювали для військових (ФОТО)

Вчора, на площі Героїв Майдану в  Кіровограді пройшов благодійний флешмоб, на якому діти і молодь малювали малюнки військовим та запускали жовто-блакитні кульки з побажаннями миру. 
Ініціатором флешмобу стала активна молодь, яка хотіла підтримати мобілізованих та військових, які вже безпосередньо знаходяться в зоні АТО.Це стартова частина одного великого заходу, яка плавно переливається у благодійний концерт, який відбудеться вже сьогодні у Ковалівському парку о 17.00
"Це два дні посиленої роботи, яка має показати, що кіровоградці не просто відпочивають у себе вдома, їздять на дачу, а теж вболівають за тих, хто зараз знаходиться на передовій, і за тих, хто буде йти у другу хвилю мобілізації, яка вже оголошена і будуть знаходитись там, захищаючи нашу батьківщину." – говорить Ірина, співорганізатор акції. 
 
 
Під час флешмобу усі бажаючі, здебільшого молодь, створили колаж із побажаннями та словами підтримки та вдячності бійцям. Найменші малювали малюнки, які разом із колажем будуть передані бійцям. На заході був присутній і волонтер Володимир Муравйов, який неодноразово відвідував зону АТО, передаючи військовим гуманітарну допомогу, проте, за словами волонтера, захисники найперше кидаються не до їжі та речей, а до пакунку із малюнками та листами. 
[widgetkit id=748]
Окрім цього учасники флешмобу влаштували символічне відпущення жовто-блакитних кульок у небо, на яких також писали свої побажання. 
На головній площі Кіровограда малювали для військових (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований