29 квітня 2024, понеділок

У Кіровограді пройшла найбільша в його історії хода вишиванок (ФОТО)

Учора, 24 серпня, до Дня Незалежності у Кіровограді пройшла шоста, традиційна Хода вишиванок. Цього року містом пройшло близько 2 – 2,5 тисяч кіровоградців і гостей міста, пише кореспондент Златополя.
Хода вишиванок – традиційний захід, який уже шість років підряд організовує місцева "Свобода" –  відзначився різноманіттям вишиванок і значною кількістю учасників – від маленьких діток і до пенсіонерів. Учасники ходи пройшли від монумента янголу-охоронцю і до площі Богдана Хмельницького, несучи величезний прапор України і скандуючи патріотичні гасла. На шляху до них приєднувалися все нові і нові містяни, тож визначити скільки учасників ходи було цього року, було нее так уже й легко – загалом, за оцінками журналістів, в акції взяли участь близько 2-х, 2,5 тисяч учасників. 
[widgetkit id=790]
 
 
[widgetkit id=791]
Не дивлячись на те, що свободівці закликали традиційно відмовитися в цей день від партійної символіки і прапорів, самі свободівці і порушили своє ж правило. Скоро вибори все-таки…
Проте гарного настрою кіровоградцям не зіпсували ні свободівські прапори на неполітичній акції, ні свободівський мітинг, яким завершилася хода – послухати партійних діячів лишилося не так багато люду. 
У Кіровограді пройшла найбільша в його історії хода вишиванок (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований