29 вересня 2024, неділя

Кропивницька міська рада намагається позбутися власного секретаря

Після перерви депутат міської ради Кропивницького Яремчук попросила розглянути її депутатські запити, оскільки вони є першим пунктом  стоїть саме це питання, але міський голова проігнорував цю пропозицію і вирішив першим питанням розглядати звільнення секретаря міськради, а запити розглянути вкінці засідання. Підсобили йому в цьому депутати міськради від екс-регіональної ситуативної більшості, які подали відповідну пропозицію. Проте, дане рішення не набрало відповідної кількості голосів.
Опісля розгляду депзапитів, міська рада повернулася до розгляду питання про звільнення секретаря міської ради Сергія Бойка. Однак тут ряд депутатів, що не входять до нинішньої ситуативної екс-регіональної більшості, висловили свою чітку позицію:
– За те, що Сергій Бойко відмовився зраджувати свою партію і своїх виборців, ви зараз намагаєтесь звільнити Сергія Бойка. Зараз ми розуміємо, що відбувається. Скоріше за все, після звільнення Бойка на посаду секретаря висунуть Андрія Табалова. Як ви думаєте, Андрію Павловичу, як довго ви пропрацюєте на посаді міського голови. – звернувся депутат "Батьківщини" Роман Колісніченко до міського голови.
Роман Колісніченко та депутат Демченко, обраний головою лічильної комісії, відмовилися від участі в кломісії. Депутат Демченко вказав на незаконність такого голосування. Депутат Пінчук також відмовився від членства в лічильній комісії, оскільки ця сесія, на думку депутата, є нелегітимною. Роман Колічніченко, член "Батьківщини", назвав сьогоднішнє засідання сесії цирком, на що Андрій Райкович зазначив, що "цирк знаходиться на іншій площі".
Через відмову 3 депутатів брати участь в лічильній комісії, екс-регіональна більшість міської ради сформувала нову комісію. Ряд депутатів в знак протесту проти того, що відбувається в залі, покинули засідання. Міський голова оголосив про перерву "до початку роботи лічильної комісії".
Кропивницька міська рада намагається позбутися власного секретаря
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований