29 вересня 2024, неділя

Секретаря міської ради Кропивницького звільнено з посади

Секретаря Кропивницької міської ради Сергія Бойка звільнено з посади шляхом таємного голосування, передає Златопіль"За" відставку секретаря міськради Сергія Бойка висловилися 23 депутати. По це йдеться в протоколі №3лічильної комісії. Цілий ряд депутатів – фракції "Батьківщини", "Свободи", "Самопомочі" та "УКРОПу", Радикальної партії відмовилися брати участь у голосуванні. 
Усього виготовлено 43 бюлетені. 1 – недійсний. Використано 26.
Не обійшлося і без конфузів – депутати почали таємне голосування, однак потім виникло питання, яким чином вигладає сам таємний бюлетень. Депутати гадали, що його вигляд мають затверджувати саме вони, однак вигляд бюлетеню затверджує лічильна комісія.
Нагадаємо, як заявив на сесії депутат від "Батьківщини" Роман Колісніченко, Сергію Бойку помстилася нова ситуативна більшість, що складається переважно із представників екс-регіоналів. Колісніченко також зауважив, що найбільш "логічним" кроком екс-регіоналів буде призначення на посаду секретаря міськради колишнього опонента Андрія Райковича на виборах міського голови, колишнього нардепа-"тушки" Андрія Табалова.
Сергій Бойко у своєму слові до дупетатів подякував за плідну співпрацю і за розуміння виконання обовязків секретаря міськради і зауважив:
– Колеги, ми можемо поміняти ще 10 секртарів, але поки ми не будемо працювати відкрито на благо громади, на корсить громади, у нас постійно будуть спроби знайти крайнього.
Секретаря міської ради Кропивницького звільнено з посади
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований