01 жовтня 2024, вівторок

Міськрада Кропивницького все-таки обмежила головування в депкомісіях одним роком

Проект рішення міської ради Кропивницького щодо внесення змін до "Положення про постійні комісії КМР 7-го скликання", озвучений під час сесії секретарем міськради Андрієм Табаловим, викликав жваву дискусію серед депутатського корпусу, поінформував кореспондент Златополя із сесійної зали КМР.
Змінами передбачається обрання голови постійної комісії міської ради строком лише на 1 рік, а за місяць до закінчення річного терміну обрання на посаду (або достроково на вимогу міської ради), голова постійної комісії надає звіт про діяльність постійної комісії на засіданні міської ради.
За пропозицією міського голови, з переліку змін у підсумку було виключено пункт щодо неможливості однією особою бути обраним головою однієї постійної комісії ради більше двох разів поспіль або окремо протягом строку повноважень міської ради.
Дискусію викликав і ще один пункт потенційних змін, згідно котрого після затвердження Положення в новій редакції, його норми застосовуються й до голів комісій, котрі нині займають дані посади. Тобто уже найближчим часом дані голови можуть бути змінені.
У підсумку, при мінімальній підтримці в 22 голоси, зміни було прийнято. 
Фото – Златопіль
 

Міськрада Кропивницького все-таки обмежила головування в депкомісіях одним роком
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований