29 вересня 2024, неділя

Юлія Тимошенко: Чинна влада відкинула країну на 20 років назад

Чинна влада відкинула Україну на 20 назад. Про лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила на засіданні Погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій та комітетів.
Вона закликала опозиційні проєвропейські сили об’єднатися для порятунку України, бо інакше "країна буде поглинута мафією, яка прийшла на крові людей, які загинули на Майдані".
Юлія Тимошенко назвала найвищою межею цинізму влади те, що вона, прикриваючись словами про Майдан, зберігає ще гіршу якість управління країною, ще більш корумповану, ще нахабнішу, ніж це було в часи Януковича.
Лідер партії «Батьківщина» зазначила, що фракція вимагає негайно зареєструвати проект постанови про відставку прем’єр-міністра Володимира Гройсмана і нагадала, що керівництво парламенту відмовилось реєструвати відповідну постанову.
Юлія Тимошенко наголосила, що у випадку, якщо постанова не буде зареєстрована, "Батьківщина" звернеться із заявою про злочин щодо перевищення посадових повноважень як керівництвом Секретаріату парламенту, яке не реєструє постанову, так і головою ВР, який дає команду не реєструвати.
Також, вона наголосила на тому, фракція «Батьківщина» вимагає від пропрезидентських фракцій зупинити приховану приватизацію сільськогосподарської землі та зняти з розгляду в парламенті законопроекти №2028-а та №3866, що спрямовані на узаконення корупційних оборудок із землею.
Коментуючи ініціативу представників Радикальної партії щодо передачі Криму в оренду на 50 років Російській Федерації, Юлія Тимошенко зазначила, що категорично не поділяє таку позицію депутатів Радикальної партії і вважає її актом легалізації війни та окупації. Також вона підкреслила, що будь-які заяви про легалізацію документів неіснуючих республік ОРДЛО – це дії всупереч усім зусиллям, спрямованим на повернення Донбасу і Криму Україні.
Юлія Тимошенко, лідер партії «Батьківщина»: 
«Це і є ті зобов’язання, які ви брали на Майдані? Та ви не просто все розтоптали і все перекреслили, ви відкинули країну на 20 років назад! Хто дає вам право, вимагаючи санкцій від західного світу, самим заробляти на війні криваві гроші? І скільки треба мати цинізму, щоб все це видавати як реформи і як зміни?».
 

Юлія Тимошенко: Чинна влада відкинула країну на 20 років назад
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований