13 травня 2024, понеділок

Без мера – ніяк: секретарю міськради Кропивницького не вдалося зібрати сесію

Сьогодні, 27 лютого, о 14 годині, відбулася погоджувальна нарада з головами фракцій міської ради Кропивницького, інформує Кіровоград24
На нараді секретар міськради Андрій Табалов фактично визнав, що він не може зібрати сесію КМР на завтра, 28 лютого. Після того, як минуле сесійне засідання КМР, фактично, не відбулося через те, що головуючим на засіданні секретарем міської ради Андрієм Табаловим пропонувався порядок денний який, підтримали всього 15 депутатів, з необхідних 22. 
Альтернативний порядок денний, запропонований демократичною опозицією, Андрій Табалов так і не наважився поставити на голосування. В той же день більшість голів фракцій КМР проігнорували погоджувальні наради з секретарем міської ради. Натомість, вже того дня була підготовлена заява частини депутатів, підконтрольних Андрію Табалову, про проведення сесійного засідання 28 лютого. 
Але сьогодні стало зрозуміло, що і 28 лютого, за кілька днів до повернення з відпустки міського голови Андрія Райковича, засідання зібрати не вдасться. 
Ілюстрація – oca.news
 

Без мера – ніяк: секретарю міськради Кропивницького не вдалося зібрати сесію
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований