29 вересня 2024, неділя

На Кіровоградщині збираються відкликати двох депутатів (ФОТО)

Сьогодні, 4 березня, в районному будинку культури в Олександрії, що на Кіровоградщині, пройшли збори виборців щодо відкликання депутатів Олександрійської міськради Ігоря Руденка і Павла Шевченка, обраних від партії УКРОП. 
Присутні проголосували почати процедуру відкликання зазначених депутатів і обрали координатора ініціативної групи. Ним став член партії УКРОП Роман Гузеря. Про це Моїй Олександрії повідомив сам Роман Гузеря.
Збори пройшли по кожному депутату окремо. На кожних із них, за даними реєстрації, були присутніми більше 300 виборців. Рішення про організацію процесу відкликання були прийняті більшістю зі значною перевагою, зазначив Гузеря.
Виборці проголосували внести пропозиції про відкликання депутатів Руденка і Шевченка на розгляд міської виборчої комісії. Також сформували ініціативну групу на чолі з Гузерею. Вона займеться збором підписів виборців.
Крім цього на зборах затвердили форму підписного листа.
Депутати-"винуватці" зібрання на зборах були відсутні. Їх звинувачують у відсутності роботи в округах, відсутності взаємодії з виборцями, а також ігнорування позиції партії, розповів Гузеря.
Руденко і Шевченко входять до більшість міського голови. Раніше УКРОП "дав прочухана" депутатам, публічно відрікся від них, і пропонував добровільно скласти мандати.
На фото – Ігор Руденко та Павло Шевченко, "Моя Олександрія"
 

На Кіровоградщині збираються відкликати двох депутатів (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований