06 жовтня 2024, неділя

Кропивничани мітингують під стінами міськради

На площі перед міською радою Кропивницького зібрався багаточисельний мітинг, інформує кореспондент Златополя з місця події. 
Декількасот містян, серед яких окрім пенсіонерів та бюджетників -працівників соцзакладів, що традиційно вимагали підвищення зарплат і пенсій, виявилось з пів сотні студентів профтехучилищ. Молоді кропивничани обурені тим фактом, що от вже декілька місяців не отримують призначених стипендій. Поспілкуватись та заспокоїти натовп вийшов міський голова Андрій Райкович котрий запевнив городян – як тільки сесія міськради відновить свою роботу, більшість озвучених на мітингу питань будуть вирішені.
"Ми працюємо над тим, аби консолідувати депутатів, на жаль, поки це нам не вдається. Однак, я запевняю вас, місто працює і ми зробимо все можливе аби не допустити колапсу", – запевнив Райкович.
Опісля виступу міський голова запросив представників від громади долучитись до роботи в сесійному залі. Запрошенням одразу скористались з пів сотні городян – в основному молоді та пенсіонерів.

Фото – Златопіль
Кропивничани мітингують під стінами міськради
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований