16 травня 2024, четвер

Тимошенко розповіла, скільки активістів увійшли до ініціативної групи по “земельному референдуму”

Лідер партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко учора, 25 квітня, провела в Одесі прес-конфеенцію для журналістів регіональних ЗМі. Про це повідомив кореспондент Златополя із місця подій. 
Як повідомила Юлія Тимошенко, нині влада готує для українців одну із найбільших афер в історії України – після травневих свят розглядатиметься питання про продаж землі сільськогосподарського призначення. Схожу аферу, стверджує Тимошенко, українці вже пережили в 90-х, коли за безцінь їхні ваучери скупили "приватизатори", щоб потім продати за мільйони. 
сьогодні, зазначила Тимошенко, влада розуміє, що з рейтингом в межах статистичної похибки їм більше жодна посада не світить, а тому всіляко намагається набити власні кишені, поки є така можливість. Саме тому, зазначила лідер "Батьківщини", сьогодні на приватизацію виставляються цілі галузі промисловості. 
Але головна проблема – питання продажу сільськогосподарських земель. Влада намагається проштовхнути це питання, адже має тісний зв'язок із родинами новоявлених латифундистів. 
– Президент прекрасно розуміє, що 90% українців не підтримує продаж землі. Йому це відомо. Але що зробив би Порошенко, якби він дійсно був Гарантом наших з вами прав і свобод? Він би сам ініціював референдум. Для цього достатнього одного його підпису. Але замість цього доведеться зібрати 3 мільйони підписів українців. – зазначила Юлія Тимошенко. 
Очільниця "Батьківщини" повідомила під час прес-конференції, що безпосередньо під час проведення даної прес-конференції активісти здають документи щодо ініціативної групи з питань збору підписів за реферндум. До ініціативної групи, при мінімальній необхідності в 300 осіб, увійшло 10062 людини, які готові іти до кінця і відстоювати права українців.
Юлія Тимошенко також зазначила, що на ЦВК нині пропрезиденські сили здійснюють жорсткий тиск з метою не допустити референдуму про продаж землі.
– Якщо ЦВК має хоч краплю національної  гідності і совісті, – мусять проігнорувати тиск президента. – зазначила лідер "Батьківщини"
Фото – Златопіль
 

Тимошенко розповіла, скільки активістів увійшли до ініціативної групи по “земельному референдуму”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований