18 травня 2024, субота

СБУ і прокуратура розписалися у власному безсиллі перед сесією міської ради Кропивницького

УСБ України в Кіровоградській області  та Кіровоградська місцева прокуратура не здатні вплинути на міську раду Кропивнцького через проведення нею неправомочного засідання. Про це йдеться у відповідях на запити до прокуратури та Служби Безпеки, отримані депутатом міськради Володимиром Смірновим, інформує Златопіль.
У своїх заявах до керівника УСБУ Володимир Смірнов просив СБ вжити заходів із забезпечення законності та протидії спробам порушення конституційного ладу в Україні через проведення міським голвою неправомочного засідання сесії міської ради Кропивницького. 
Нагадаємо,oстaннє зaсідaння сесії міськoї рaди відбувaлoсь 7 квітня. В електрoнній системі гoлoсувaння ,,Рaдa-В“ зaреєструвaлись 21 депутaт і міський гoлoвa. Для квoруму брaкувaлo oднoгo депутaтa, oднaк, незвaжaючи нa це, міський гoлoвa відкрив зaсідaння. Нa зaсідaнні булo прийнятo пoнaд сoтню рішень. 
Згідно з опублікованими депутатом відповідями,  вимоги депутата не входять до повноважень Управління СБ України в Кіровоградській області. У Кіровоградській місцевій прокуратурі депутату повідомили, що теж не мають відповідних повноважень та порадили Смірнову звертатися до суду.  
Міська рада Кропивницького спробує знову зібратися 16 травня.
Фото – з сайту КМР
СБУ і прокуратура розписалися у власному безсиллі перед сесією міської ради Кропивницького
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований