04 травня 2024, субота

У міській раді Кропивницького побилися депутати (ФОТО)

Між депутатами міської ради Кропивницього після перерви сталася невелика сутичка. Спричинив її своїм ріш6енням міський голова Кропивницького Андрій Райкович, передає Златопіль.
Нагадаємо, до перерви мер не надав слова депутату від "Самопомочі" Володимиру Смірнову. Після перерви Смірнов прийшов до трибуни з власною колонкою і мікрофоном і знову попросив надати слово для виступу. На це мер дав наказ працівникові апарату "Заберіть і викиньте його". На слова Смірнова "Куди?", мер відповів "Не "куда", а йди отсюда."
У результаті захищати право Смірнова на висловлювання почали депутати з "демократичної опозиції". Між ними та прихильниками міського голови сталася сутичка. Заспокоїли депутатів самі колеги, поки мер і секретар сиділи і просто спостерігали за тим, що відбувається. 
Довкола Смірнова згуртувалася група депутатів, щоб дати йому слово. Володмир Смірнов почав говорити в мікрофон. під'єднаний до колонки, яку принесли його помічники.
– Я вимагаю, щоб Ви надали мені слово. Законне. Оця людина, яка називає себе міським головою, Не дає на законних підставах нікому висказатися. Не дає слово депутату. Значить ми самі будеми виступати і говорити, щоб усі чули. Чули громаду. Чули його представників. Будь ласка, давайте продовдимо виступи. І якщо хтось думає. що він тут бог, то він помиляється. Він тут не Бог. І ви полетите звідси дуже швидко з таким підходом і покатаєтеся в смітєвому баку, я вам обіцяю. – звернувся Смірнов джо Райковича. 
Смірнов закликав депутатів повернутися на робочі місця і вилухати виступаючих. На фразу Смірнова "А беспредела мы здесь не допустим", мер відреагував фразою "Да ві что.".  
Наразі мер все-таки надав слово депутатам.
Фото – скріншоти з прямої трансляції сесії
 

У міській раді Кропивницького побилися депутати (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований