17 травня 2024, п’ятниця

22 серпня відбудеться чергова сесія Кіровоградської облради

Чергова сесія Кірвооградської обласної ради відбудеться 22 серпня. Про це голова обласної ради Олександр Чорноіваненко повідомив на щотижневій апаратній нараді в ОДА, інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської облради.
Олександр Чорноіваненко наголосив, що чотирнадцята сесія обласної ради відбудеться 22 серпня, і керівники структурниз підрозділів ОДА мають активно взяти участь у її підготовці.
– До чергової сесії обласної ради, яка відбудеться 22 серпня, потрібно визначитись із пріоритетними плановими питаннями та оперативно підготувати відповідні проекти рішень. Я прошу керівників департаментів облдержадміністрації активно взяти в цьому участь. Підкреслюю, Кіровоградська обласна рада посідає перше місце у рейтингу прозорості і відкритості своєї діяльності, тому врахуйте цей факт у підготовці та проведенні сесії, – зазначив Олександр Чорноіваненко.
На апаратній нараді йшлося, що на черговій сесії також розглядатимуться питання щодо забезпечення сучасним обладнанням обласні заклади охорони здоров’я.
Фото – Кіровоградська облрада.
 

22 серпня відбудеться чергова сесія Кіровоградської облради
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований