18 травня 2024, субота

ОПОРА моніторитиме вибори до ОТГ Кіровоградщини

Громадянська мережа ОПОРА  продовжує контролювати хід проведення виборів на території України вцілому та Кіроворадської області зокрема.
Про це під час прес-конференції повідомила координаторка громадського спостереження за виборами Зоя Лебідь, інформує Златопіль
За словами доповідачки 9 жотвня офіційно розпочався виборчой процес у 6 територіальних громадах Кіровоградщини який закінчиться безпосередньо виборами призначеними на 29 жовтня 2017 року. Наразі вже сформовані усі територіальні виборчі комісії більшість керівникх посад в яких зайняли представники парламетських партій – ВО «Батьківщина», «Блок Петра Порошенка «Солідарність», «Народний Фронт», Радикальна партія Олега Ляшка,  «Опозиційний блок» та «Об’єднання «Самопоміч».
З непарламентських партій у вибочому процесі беруть участь Аграрна партія України, Партія пенсіонерів України, УКРОП та партія «Наш край». 
Станом на сьогодні в усіх громадах триває процес реєстрації кандидатів у депутати, сільських, селищних та міських голів. Вже зареєстровано декілька осіб, що є самовисуванцями.
 

 

ОПОРА моніторитиме вибори до ОТГ Кіровоградщини
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований