18 травня 2024, субота

Органи самоорганізації населення Кропивницького залишаться без бюджетної підтримки

ff97c98253263d2303d6bf922e24cade.png

Проект рішення міської ради щодо затвердження Програми  фінансової підтримки органів самоорганізації населення, авторства депутата Олександра Цертія, не знайшла достатньої підтримки колег.

Про це повідомляє кореспондент сайту Златопіль.

Відповідно до пропонованого документу кошти, на умовах співфінансування, планувалось виділяти на проведення капітальних та поточних ремонтів доріг, проїздів, мереж зовнішнього освітлення і водопостачання, обрізку та  значення аварійних дерев'яних кущів, ліквідацію та попередження утворення стихійних сміттєзвалищ.

Задля отримання цих коштів Орган самоорганізації населення мав би підготувати відповідну завку, підкріплену дефектним актом чи іншим документом, що підтверджував заявлену вартість робіт. Загалом на три роки Олександр Цертій пропонував передбачити на виконання програми 45 мільйонів гривень.

Нажаль, незважаючи на схвалення городян та проведенні громадські слухання, проект рішення не набрав достатньої кількості голосів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед початком сесії міськради у Кропивницькому депутати вшанували пам’ять земляків

Виділення відповідних сум з міського бюджету на виплату робіт та заходів з охорони навколишнього середовища, безпеки життєдіяльності та дотримання правопорядку пропонується проводити на умовах співфінансування. 

Органи самоорганізації населення Кропивницького залишаться без бюджетної підтримки
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований