28 вересня 2024, субота

Громади Кіровоградщини, що об’єднаються до 15 серпня, матимуть пряме фінансування

На цьому наголосив голова обласної ради Олександр Чорноіваненко під час апаратної наради з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України в області, пише офіційний сайт Кіровоградської обласної ради.
 
Зокрема, Олександр Чорноіваненко повідомив про результати наради під головуванням Прем'єр-Міністра України Арсенія Яценюка, в якій він брав участь 31 липня. 
– У цілому перевиконання в бюджетах України склало 12,5 мільярдів гривень. Розподіл коштів нерівномірний. Найближчим часом будуть видані рекомендації – куди ці кошти в першу чергу направляти, – розповів голова обласної ради, звернувшись до керівників органів місцевого самоврядування області.
Також Олександр Чорноіваненко розповів, що Віце-прем'єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко виступав щодо об'єднання територіальних громад. У цьому контексті голова обласної ради звернувся до тих громад, які ще планують об'єднуватися, щоб якомога швидше подавали документи, аби їх розглянули депутати обласної ради.
На завершення Олександр Чорноіваненко повідомив, що дата проведення позачергової сесії обласної ради залежатиме від подання документів на сесію і нагадав громадам, що якщо вони бажають отримати пряме фінансування з Державного бюджету України у 2016 році, то мають об'єднатися до 15 серпня цього року.
 

Громади Кіровоградщини, що об’єднаються до 15 серпня, матимуть пряме фінансування
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований