20 травня 2024, понеділок

“Народний фронт” технічно міняє своїх людей в ТВК на Кіровоградщині

Лише декілька днів тому ЦВК зареєструвало членів територіальних виборчих комісій, а вже почалися заміни у їх складах, повідомили Златополю в ГМ "ОПОРА".
 
Так у Голованівській районній виборчій комісії припинила достроково повноваження члена комісії Самронь Тетяна Сергіївна, 1953 року народження – заступник голови комісії, від місцевої організації Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ", а включили до складу комісії та призначили заступником голови цієї комісії Сигляка Володимира Анатолійовича, 1985 року народження – від місцевої організації Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ".
Можна вважати що це звичайна річ – хтось відмовився і треба замінити. Але якщо проаналізувати ці зміни, то можна допустити що це технологічна зміна.
Так всі партії подають свої кандидатури до складу ТВК, а вже після жеребкування роблять заміни на більш професійного члена ТВК. Але зміни не завжди відбуваються у розрізі однієї партії. Так якщо взяти нового члена ТВК Сигляка Володимира Анатолійовича і проаналізувати його попередній досвід у виборах – то можна побачити що за 1 виборчий сезон він встиг змінити кілдька партій в межах 1 ТВК.
 
 
Все це технологія, коли одна «команда» людей контролює на місцях декілька партій – основних та технічних. Подаючи подання на членів ТВК від декількох партій, вони тим самим підвищують вірогідність отримати керівну посаду в ТВК, а вже після отримання посади робиться заміна на потрібну людину.
Таким чином під час виборів у процесі з’являється дуже багато невідомих партій, які іноді навіть і кандидатів не виставляють, але мають своїх членів комісій.
ОПОРА буде й надалі аналізувати склади комісій у Кіровоградській області.
 

“Народний фронт” технічно міняє своїх людей в ТВК на Кіровоградщині
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований