16 травня 2024, четвер

Першими кандидатами в мери Кіровограда стали чотири самовисуванці

У Кіровограді зареєстровано перших кандидатів на міського голову. Ними стали самовисуванці: екс-міський голова Володимир Пузаков, депутат Кіровоградської міської ради Артем Стрижаков, місцеві політики  Андрій Максюта та Андрій Дрoбін.  Про це Златополю повідомили в ГМ "ОПОРА".
 
Відповідне рішення прийняла 28 вересня Кіровоградська міська виборча комісія. За три кандидатури проголосували одноголосно. Проти реєстрації Артема Стрижакова (сумнів у правильності заповнення декларації)проголосувала одна з членів ТВК –Наталія Козачинська(партія «Рідне місто»)  . Після засідання першому зареєстрованому кандидату – Володимиру Пузакову, вручили посвідчення кандидата. 
На момент засідання в Кіровоградську міську виборчу комісію не надходило документів від кандидатів на міського голову, висунутих місцевими організаціями політичних партій. 
 
 
На цьому ж засіданні було зареєстровано 17 кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Кіровоградської міської ради на місцевих виборах від міської організації політичної партії «Рідне місто»
 

Першими кандидатами в мери Кіровограда стали чотири самовисуванці
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований