19 квітня 2024, п’ятниця

Обіцяти не означає женитися: що обіцяють кандидати в мери Кіровограда

25 жовтня у Кіровограді відбудуться вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. Передвиборчі обіцянки потенційних кандидатів на посаду міських голів проаналізували та презентували активісти ГО ''Система народного контролю ''Слово і Діло'' під час сьогоднішньої прес-конференції у кіровоградському прес-клубі, інформує кореспондент Златополя з місця події.
 
На думку експертів, програми кандидатів стали дещо еклектичними та нагадують споживчі кошики – у них є все, що може знадобитися в господарстві, та нічого принципово нового і ідеологічного.
Активісти відзначили, що найбільш обширними за своїм наповненням і деталізацією обіцянок та шляхів щодо їх вирішення, вирізняються програми двох кандидатів – Андрія Табалова та Андрія Райковича. 
Програма Андрія Табалова складається з 10-ти пріорітетних галузей розвитку міста, зокрема: соцзахист населення, благоустрій, управління містом, екологія, реформ ЖКГ, транспортної сфери, підтримка молоді та учасників АТО. 
Таку ж кількість пріорітетів можна побачити і у програмі Андрія Райковича. Останній, за словами Євгена Заїки, меньше акцентує увагу на молоді і більше – на розвитку харчової промисловості. 
 
 
У Артема Стрижакова пріорітетів лише 5: транспорт, енергозбереження, питання безпритульних тварин, управління містом і ЖКГ. 
Віта Атаманчук обмежилася лише 4-ма напрямками такими як: екологія, управління містом, соцзахист та економічний розвиток.
Не обійшлося у передвиборчих деклараціях і без копірайтингу. Так, зокрема у програмах практично усіх кандидатів є пункти що стосуються залучення інвестицій, покращення рівня управління містом, вирішення проблем зі сміттєзвалищем, реабілітації та допомоги учасникам АТО, вирішення програми з безпритульними собаками та енергозбереження, безкоштовний wi-fi та підтримка молоді.
У той же час більшість кандидатів у своїх програмах не роз'яснює виборцям, яким чином вони збираються реалізувати усі свої обіцянки та містять відсутність конкретних показників, за якими можна було б прослідкувати їх виконання.
Обіцяти не означає женитися: що обіцяють кандидати в мери Кіровограда
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований