27 квітня 2024, субота

Кіровоградщина: ОПОРА провела круглий стіл з правоохоронцями

Про співпрацю у протидії порушенням під час місцевих виборів говорили представники Громадянської мережі ОПОРА та правоохоронці під час круглого столу, який  відбувся 21 жовтня у Кіровограді.
За словами координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Кіровоградській області Євгена Патруля, найтиповішими порушенням під час виборчої кампанії – 2015 є порушення правил агітації та непрямий підкуп виборців Зокрема, поширення матеріалів у не відведених для цього місцях з порушенням благоустрою та матеріалів виборчої агітації без вихідних даних, надання виборцям послуг(ремонт під’їздів тощо).  Найбільше порушень спостерігачі зафіксували у місті Кіровограді.
 
 
Окрім того, представники ОПОРИ фіксували випадки розміщення агітаційних матеріалів у громадському транспорті та в приміщенні автовокзалу. 
Як повідомив начальник управління громадської безпеки УМВС Кіровоградської області Олег Науменко, всього на 21 жовтня правоохоронцями зафіксовано 38 повідомлень , пов’язаних з виборами, за 4 фактами інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З них 1 провадження закрито через відсутність складу злочину.
І правоохоронці і представники  громадської організації звертаються до громадян з проханням фіксувати порушення і звертатись за телефонами«гарячих ліній»:
ОПОРА, +380994263118
УМВС області, (0522) 24-15-60 (цілодобово), або за номером «102».
Кіровоградщина: ОПОРА провела круглий стіл з правоохоронцями
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований