28 вересня 2024, субота

Змагання з дзюдо в Кропивницькому зібрали 170 юних борців (ФОТО, ВІДЕО)

У Кропивницькому, 11 березня, провели відкритий чемпіонат обласної комплексної ДЮСШ «Ніка» з дзюдо, на якому 170 юнаків 2006-2008 років народження з шести областей демонстрували свою майстерність у спортивному клубі «Зірочка» та боролись за перемогу в традиційних змаганнях, повідомляє Гречка.
Такі змагання дуже важливі для 9-11-річних хлопців, які таким чином підвищують свою спортивну майстерність, а тренерам дозволяють оцінити рівень підготовленості вихованців, звернути увагу на недоліки, внести корективи у тренувальний процес.
На цьогорічні змагання до нашого обласного центру завітали юні борці з Миколаївської, Черкаської та Полтавської областей, а також у турнірі брали участь вихованці з Києва та Харкова. 
Обласна федерація Кіровоградщини була представлена дзюдоїстами Світловодська, Олександрії, Смоліно (Маловисківський район) та двома командами з Кропивницького – комплексної ДЮСШ №3 та організаторами, вихованцями ОКДЮСШ «Ніка». 
Представники саме останньої спортивної школи найбільше піднімалися на призовий подіум, здобувши 36 нагород різного ґатунку.

Зі списками переможців і призерів змагань можна ознайомитися на сайті "Дзюдо-Центр"

Фото, відео – Гречка
 
 

Змагання з дзюдо в Кропивницькому зібрали 170 юних борців (ФОТО, ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований