28 вересня 2024, субота

Кропивницькі снайпери-дефлімпійці здобули на чемпіонаті України сім медалей

Снайпери з Кропивницького стали володарями семи медалей чемпіонату України з кульової стрільби серед спортсменів із вадами слуху, повідомляє Гречка.
Кіровоградську область на змаганнях, що проводилися 18-23 березня в Києві, представляли троє стрільців.
По три нагороди здобули вихованці комплексної ДЮСШ №3, підопічні заслуженого тренера України Олени Ібрагімової.
Заслужений майстер спорту України Сергій Фомін став переможцем і дворазовим срібним призером чемпіонату України на малокаліберному пістолеті. «Золото» він виборов у вправі МП-5 на якій є діючим чемпіоном світу (стрільба стоячи, дистанція 25 м, 30 пострілів по чорному колу та 30 пострілів по мішені, що з'являється). «Срібло» завоював у вправах МП-8 (швидкісна стрільба стоячи по п’яти мішенях, що з’являються, дистанція 25 м) і МП-6 (стрільба стоячи, дистанція 50 м, 60 пострілів).
З таким же доробком нагород, але у стрільбі з гвинтівки, завершив свої виступи майстер спорту України міжнародного класу Олександр Костик. Чемпіоном країни він став у стрільбі з пневматичної гвинтівки у вправа ГП-6 на якій є діючим чемпіоном світу (стрільба стоячи, дистанція 10 метрів), а виступи на малокаліберній гвинтівці завершив з двома срібними медалями у вправах МГ-6 (стрільба з трьох положень – з коліна, лежачи і стоячи, дистанція 50 метрів) і МГ-9 (стрільба лежачи, дистанція 50 метрів).
Вперше на п’єдестал чемпіонату України піднялася Юлія Балацька з реабілітаційної ДЮСШ «Інваспорт». Вихованка тренера Сабіни Табачук доповнила медальну колекцію нашої команди «бронзою» у стрільбі з малокаліберної гвинтівки (вправа МГ-9).
Фото – Гречка
Кропивницькі снайпери-дефлімпійці здобули на чемпіонаті України сім медалей
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований