06 жовтня 2024, неділя

Кропивницька “Зірка” поступилася “Волині”, а “Олександрія” зазнала поразки від “Чорномороця”

Великдень став невдалим для футбольних клубів із Кіровоградщини. В Лізі Парі-Матч І кропивницька "Зірка" і "Олександрія" мінімально поступлися опонентам, інформує Златопіль.
Зокрема, учора, 16 квітня, крорпивницька "Зірка" у Луцьку поступилася одному з аутсайдерів чемпіонату – "Волині". Як пише Футбол24, "Волинь" перебувала на останньому місці чемпіонату, навіть попри накладені на "Карпати" та "Дніпро" штрафи. Команда Віталія Кварцяного не перемагала з жовтня минулого року, а в останніх 8 матчах забила лише один гол. За таких умов "Зірка" виглядала фаворитом протистояння, однак підсумковий результат здивував. На 32 хвилині господарі організували чудову атаку правим краєм, яка завершилася взяттям воріт. Никитюк запустив у прорив по флангу Романюка, той трішки змістився в центр, після чого видав класну розрізну передачу на хід Петрову. Сергій зблизився з голкіпером, обіграв його, перекинувши м'яч з лівої ноги на праву, та покотив снаряд у пусті ворота. "Зірка" не мала хороших шансів, аби зрівняти рахунок, а вилучення Білонога у середині другого тайму дозволило волинянам впевнено довести гру до логічного завершення.

Таким чином, "Волинь" набрала 13 очок, перервала 12-матчеву безвиграшну серію та піднялася з останнього місця турнірної таблиці, а "Зірка" з 26 пунктами залишилася на безпечній 9 сходинці.
Невдалим виявився Великдень і для "Олександрії", яка поступилася одеському "Чорноморцю" –  1: 0. Гра пройшла на КСК "Ніка" учора, 16 квітня, передає Моя Олександрія. Поєдинок, який олександрійці мали грати на виїзді в якості гостей, перенесли до Олександрії в зв'язку з поганим домашнім газоном "Чорноморця". Одесити грали на правах господарів.

Квиток на гру коштував 1 коп., але це не викликало аншлагу. Вболівальники святкують Великдень, похмура погода, є пряма трансляція по "2 + 2", тому стадіон виявився заповнений менш ніж наполовину.
В цілому матч пройшов у впертій боротьбі, на досить високих швидкостях. На 83-й хвилині олександрійці отримали гол. Одесит Дмитро Коркішко замкнув подачу з кутового.

Після поразки "Олександрія" зберегла за собою п'яте місце в турнірній таблиці, хоча при перемозі і навіть нічиї могла перейти на четверте. Адже в разі нічийного підсумку у команди Володимира Шарана було б рівна кількість очок з Олімпіком, а різниця м'ячів у "Олександрії" краща. Зараз місця збереглися як і раніше: "Олімпік" – четверте, "Олександрія" – п'ята, "Чорноморець" – шостий. Але при цьому "Чорноморець" наздогнав "Олександрію" за очками – у обох команд по 34, у "Олімпіка" – 35.
Наступний матч "Олександрія" знову проведе вдома. Підопічні Шарана зіграють проти донецького "Олімпіка" 22 квітня в 17.00. 
Фото – ФК "Олександрія" та Перша електронна газета
Відео – телеканали Футбол1 і Футбол2
Кропивницька “Зірка” поступилася “Волині”, а “Олександрія” зазнала поразки від “Чорномороця”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований