05 жовтня 2024, субота

Кропивницька важкоатлетка стала абсолютною чемпіонкою міжнародного турніру (ФОТО)

Кропивницька важкоатлетка Ольга Пікаш стала абсолютною чемпіонкою ХХVI міжнародного турніру пам’яті героїв Чорнобиля, що проходив у Славутичі (Київська область) з 19 по 23 квітня.
Про це повідомляє Гречка.
У вазі до 63 кг вихованка СДЮШОР «Надія» із сумою двоборства 185 кг (79 кг ривок, 106 кг поштовх) з суттєвою перевагою обійшла всіх учасниць незалежно від вікової категорії, перевершивши на три кілограми особистий рекорд.
Окрім того паралельно турніру у Славутичі проходив Чемпіонат України серед юнаків і дівчат до 13 та 15 років. Збірна Кіровоградської області у складі чотирьох вихованок кропивницької СДЮШОР «Надія» та чотирьох важкоатлеток Голованівської районної ДЮСШ виграла перше командне місце серед дівчат. До цього успіху нашу команду привела бригада тренерів з обласного центру в складі Вячеслава Жукова, Андрія Шрама і Юлії Кондратенко та голованівського фахівця Василя Даценка. 
По поверненні до Кропивницького Ольга Пікаш – підопічна заслуженого тренера України В’ячеслава Жукова розпочала підготовку до чемпіонату України з важкої атлетики серед дорослих спортсменів, що в серпні пройде у Львові та буде відбірковим до чемпіонату Європи.
«Вперше за багато років цьогорічний чемпіонат області, що запланований на травень місяць, пройде не в обласному центрі, а в Голованівську, – розповів президент обласної федерації важкої атлетики Вячеслав Жуков. – Радує, що там знайшовся ентузіаст майстер спорту Василь Даценко, який декілька останніх років успішно розвиває важку атлетику в районному центрі. Він зарекомендував себе як кваліфікований фахівець, в якого «палають очі», тому ми вирішили для подальшого розвитку важкої атлетики в Голованівську, саме там провести чемпіонат області».
Фото – Гречка
Кропивницька важкоатлетка стала абсолютною чемпіонкою міжнародного турніру (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований