27 квітня 2024, субота

Кропивницька “Зірка” зіграла внічию з “Олімпіком” (ВІДЕО)

Кропивницька "ЗІрка" розійшлася з донецьким "Олімпіком" внічию – 0:0. Гра пройшла учора вдома кропивничан. інформує Златопіль із посиланням на ua-football.com.
Високе четверте місце за підсумками минулого сезону та статус учасника єврокубків серйозно ускладнюють життя донецькому "Олімпіку". Відштовхуючись від кадрового ресурсу Роман Санжар робить ставку на контратакуючу гру, яка завдяки наявності в складі швидких флангових гравців здатна принести результат. Однак в такому стилі "Олімрпік" може грати проти лідерів чи команд, які ставлять перед собою високі цілі вже зараз. Як наприклад, "Олександрія" в минулому турі, яка й попалась на гачок донеччанам.
Однак "Зірка" – це суперник зовсім іншого калібру, який може дозволити собі віддати ініціативу. Власне, це Роман Монарьов і зробив, особливо не переживаючи, що гра проходить на кропивницькому стадіоні. Ось такий закритий стиль червоно-жовтих продемонстрував розвідникам ПАОКа, які були присутні на матчі, що "Олімпік" має серйозні проблеми з грою першим номером.
Схоже на те, що єдиним гравцем в складі донеччан, який може зіграти нестандартно (найбільш дієвий спосіб проти закритих команд), є Моха. Саме його партнери постійно шукали передачами під час підготовки своїх позиційних атак. І саме марокканець створив єдиний по-справжньому небезпечний момент "Олімпіка" в першому таймі. Після вкидання ауту Біленький виграв боротьбу у Полегенька та скинув м’яч на Моху, а той прострілив на дальню стійку, куди якраз набігав Лук’янчук. Павло пробив під опорну ногу Пасту і був би гол, якби Качараба не виніс м’яч з лінії воріт.
Саме цього епізоду, датованого 26-ю хвилиною, "Зірка" почала активніше застосовувати пресинг навіть на чужій половині поля, чим створювали чимало проблем для захисників "Олімпіка". А в кінці першого тайму ініціатива остаточно перейшла до господарів, які все частіше вибігали в контр випади двома-трьома гравцями. В одному з таких епізодів Максим Прядун, який цього разу вийшов на вістрі замість Есеоли, протягнув м’яч до штрафного майданчика та пробив в дальній кут, але не влучив зовсім трохи. Ще одного разу паніка біля володінь Махарадзе виникла після подачі кутового – м’яч летів в напрямку воріт після рикошету, проте Заурі свою команду врятував.
Ситуація на полі особливо не змінилась і після перерви. Випади "Зірки" несли в собі значно більше загрози, аніж контроль м’яча "Олімпіком" центрі поля. Більше того було схоже на те, що донеччанам не вистачає кондицій для того, аби підтримувати необхідний темп протягом усієї гри. На щастя для Санжара, Шабанов з Кравченком не дали розбігтись атакуючим гравцям "Зірки", а згодом тренер "Олімпіка" вирівняв положення своїми замінами, кинувши в бій новачків Мігунова та Михальова, а також опорного хавбека Брікнера замість атакуючого Хомутова.
Власне, порушити рівновагу міг лише випадок, оскільки під кінець гри віддати комусь перевагу вже не можна було. Проте удару Богданова трохи забракло влучності, а Махарадзе спочатку парирував постріл Полегенька метрів з 20-ти після розіграшу кутового, а потім надійно зіграв під час фінального штурму "Зірки". 0:0 – "Олімпік" хоч і не програє, але ставить під сумнів свою готовність до старту Лізі Європи. Втім, Роману Санжару не звикати чаклувати в короткі строки.
Відео – канали Футбол1/Футбол2
Фото – ua-football.com
Кропивницька “Зірка” зіграла внічию з “Олімпіком” (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований