18 травня 2024, субота

“Олександрiя” програє у першому матчi року (ВIДЕО)

Вчора, 17 лютого, вiдбувся футбольний матч мiж Сталлю та ПФК "Олександрiя". Гра пройшла на стадiонi  "Оболонь-Арена" у Києвi та закiнчилася поразкою гостей.
Про це повiдомляє Златопiль.
Увесь перший тайм пройшов на частинi поля господарiв, де Олександрiя, маючи багато можливостей себе реалiзувати, жодного разу цього не зробила. Натомiсть Сталь, отримавши першу ж можливiсть забити, зробила це. Гол забив пiвзахисник господарiв, Дмитро Копитов на 71 хвилинi. Вже через кiлька хвилин, розрив мiж суперниками збiльшився, коли Юрiй Климчук обвiв голкiпера Олександрiї й забий гол у пустi ворота гостей.
Головний тренер Олександрiї прокоментував гру своє команди для каналу footballua наступним чином:
"Найгiрша гра нашої команди. Немає сенсу щось коментувати. Нiчого не зробили з того, що хотiли. Готувалися правильно, в нормальних умовах, фiзично команда готова. Але сьогоднi на полi побачили iншу команду. У пропущених голах можна звинувачувати тiльки мене", – сказав вiн.
На питання про те, що з втратою шансiв на першу шiстку тепер можна розвивати молодь, Шаран вiдповiв:
 "Природньо, молодь треба випускати. Але ми можемо так догратися, що будемо боротися за виживання. Поки у нас iншi завдання, але склад будемо омолоджувати" .
"Пiсля матчу сказав гравцям, що має бути соромно за гру. Я вибачаюся перед президентом i вболiвальниками. Дуже соромно за гру", – пiдсумував Шаран.
Пiсля 20 туру УПЛ, Олександрiя займає восьму сходинку в турнiрнiй таблицi УПЛ, маючи у запасi 19 очок.

 

“Олександрiя” програє у першому матчi року (ВIДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований