02 травня 2024, четвер

У Кропивницькому відзначили кращих спортсменів області

Сьогодні, за участі голови обласної ради Олександра Чорноіваненка та голови Кіроворадської ОДА Сергія Кузьменка, відбулось урочисте відзначення кращих спортсменів і тренерів області за підсумками 2017 року, повідомляє кореспондент Златополя.

Спортивною гордістю Кіровоградщини у цей день було названо учасників та призерів літніх Дефлімпійських ігор у м.Самсун, чемпіонату Світу та Європи з дзюдо, чемпіонатів Європи з важкої атлетики, оксу, бойового самбо, кубку Європи з бейсболу, чемпіонатів світу зі скелелазіння, веслування на байдарках та ряду інших міжнародних стартів.

"Не лише область, вся країна пишається вашими досягненнями, адже саме вони якнайкраще презентують Україну на міжнародній арені. Ми знаємо про проблеми, однак готові з ними боротися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гематологічне відділення Кропивницького поповнилося новим обладнанням (ФОТО)

Обіцяю, що депутатських корпус обласної ради та я особсто докладемо максимум зусиль аби спортсмени Кіровоградщини мали достойні тренувальні бази та фінансове забезпечення", – наголосив під час вітальної промови Олександр Чорноіваненко. 

Окрім власне спортсменів та їхніх тренерів окремий кубок та диплом Міністерства молоді та спорту України було нагороджено спеціалізовану дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву №2, яка у рейтингу подібних закладів України за підсумками року посіла перше місце. 

 

Фото: Златопіль

 

У Кропивницькому відзначили кращих спортсменів області
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований