28 вересня 2024, субота

Кіровоградські судномоделісти увійшли в трійку найкращих в Україні

Протягом 28 липня – 1 серпня 2015 року на водоймі київського парку «Нивки» відбулися спільні Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з судномодельного спорту («NS» – моделі до 600мм.) на малій дистанції з одночасним проведенням на великій дистанції чемпіонату України за участю дорослих і юніорів. Про це пише офіційнийи сайт Кіровоградської ОДА з посиланням на департамент освіти і науки ОДА
У кубкових змаганнях, які були організовані Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Федерацією судномодельного спорту України, взяли участь 24 представники дев’яти областей України.
Вперше за останні роки юні судномоделісти у складі чотирьох осіб (керівник гуртка комунального закладу «Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді», майстер спорту О.К.Крючков) увійшли до складу трьох кращих українських команд.
Почесне звання чемпіона України виборов Руслан Казмірчук, який вперше виступав на відкритому чемпіонаті України серед дорослих спортсменівз новітньою радіокерованою моделлю військового корабля в класі F 2B, отримавши другий результат на стенді і абсолютний результат – 100 балів -у двох спробах запуску моделей.
Бронзовий призер минулорічних спортивних поєдинків на воді Олександр Логвиненко посів друге місце, а третю сходинку п’єдесталу в класі цивільних моделей і другу – в класі моделей-копій, які не проходять стендову оцінку, зайняв Сергій Фріч. Трьома дипломами третього ступеня за успішні виступи у класі військових моделей, радіокерованих моделей-копій класуF 2A відповідно на малій та великій дистанціях був нагороджений член команди Іван Раченчук.
У командному заліку національних змагань серед юніорів наші вихованці зайняли друге місце з врученням кубку та дипломів, програвши лише 2,5 бали сильній команді з Одеси (791,78-789,29), а також посіли третє місце за результатами участі в чемпіонаті України з судномодельного спорту за участю дорослих і юніорів.
Наш вихованець Руслан Казмірчук вперше виконав норматив майстра спорту України, перевищивши його на 6 балів (1943 з 200), а його товариші по команді: Сергій Фріч, Олександр Логвиненко та Іван Раченчук виконали нормативи кандидатів в майстри спорту України.
Кіровоградські судномоделісти увійшли в трійку найкращих в Україні
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований