18 травня 2024, субота

В Кіровограді пройшов турнір з греко-римської боротьби

Відкритий всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юнаків, юніорів і молоді пам’яті Заслуженого тренера України Миколи Романенка відбувся днями в Кіровограді, пише «Перша електронна».
Турнір зібрав 110 учасників (14 команд) з усієї України і навіть Молдови. Змагання відбулись за підтримки народного депутата України Станіслава Березкіна.
 
 
Турнір пам’яті Миколи Романенка плануємо зробити в нашому місті традиційним, який, маємо сподівання, збиратиме, як і цього разу, найкращих спортсменів з України та інших країн. У зв’язку зі складним політичним становищем у нашій державі на турнір не приїхали спортсмени з Росії, Білорусі та Молдови. Сподіваємося, в майбутньому зможемо розраховувати на їхню участь у наших змаганнях. На цьому чемпіонаті були представлені всі найкращі спортсмени нашої області, серед яких є багаторазові призери всеукраїнських та навіть міжнародних змагань, майстри спорту України. Головні сподівання ми покладали на Андрія Кулика, Владлена Козлюка та Володимира Яковлєва. Приємно бачити, що крім них вдало виступили ще декілька спортсменів із Кіровоградщини, які за підсумками змагань увійшли до трійки призерів у своїх вагових категоріях, – розповів голова федерації греко-римської боротьби Кіровоградської області Валерій Малишок.
По закінченню змагань усі призери та учасники отримали пам’ятні призи, дипломи, медалі та кубки, а також інші цінні подарунки.
 
В Кіровограді пройшов турнір з греко-римської боротьби
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований