15 травня 2024, середа

На Кіровоградщині голова РДА судиться із політичною газетою

Голова Голованівської РДА Олег Голімбієвський позивається до місцевої газети “Народний контроль Голованівщини” через нібито неправдиву інформацію. Представники газети приїхали до Кіровограда, щоб поділитись із колегами-журналістами інформацією про “утиски” з боку РДА, пише Перша електронна газета.
За словами засновника газети “Народний контроль Голованівщини” Анатолія Данилюка, вони вирішили винести питання на обласний рівень, адже у їхньому районі безлад.
Суть статті “Узурпація влади по-Голованівськи”, через яку на газету подали до суду, у тому що родина Голімбієвських (Данилюк називає її кланом) нібито зосередила всю владу району у своїх руках. Також у матеріалі йдеться про те, що 18 млн грн, нібито “дописаних” головою Голованівської райради Богданом Кучмієм без відома депутатів, до районного бюджету.
Обидва чиновники (Кучмій і Голімбієвський) виступають позивачами і кожен оцінює завдані їм моральні збитки у 100 тис. грн, адже в матеріалі “Народного контролю” не міститься жодного доказу наведеним звинуваченням.
“Олег Дмитрович (ред. голова Голованівської РДА) образився саме на слова “клан” та “олігарх”. Слово “клан” означає групу згуртованих у господарському й побутовому відношенні родичів. Як можна ще сказати про людину, яка на ключові посади району посадила своїх родичів?” – запевняє Анатолій Данилюк.
Тож у відповідь на судовий позов газета “Народний контроль Голованівщини” опублікувала статтю-повідомлення для своїх читачів з роз’ясненнями. При цьому “народні контролери” не повідомили читачам, що всі родичі Голімбієвського ввійшли до районної та селищної ради в різний час і розпочали свої політичні кар’єри задовго до того, як сам Олег Дмитрович перейшов з бізнесу у державну владу і очолив Голованівську РДА, а всі їхні посади є виборними і непідконтрольними райдержадміністрації.
На Кіровоградщині голова РДА судиться із політичною газетою
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований