26 квітня 2024, п’ятниця

Кіровоградські рятувальники допомогли ліквідувати пожежу та відкрили двері квартири (дайджест надзвичайних подій на Кіровоградщині)

З 6 по 7 жовтня надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня в регіоні не виникало, повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу Управління ДСНС в області. 
Місце і коротка характеристика з місця подій нижче.
6 жовтня – Новгородківський р-н, с. Первомайське: черезнеобережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа 100 м2 сухої трави на відкритій території.
Олександрівський р-н, с. Родниківка: рятувальники ліквідували пожежу400 м2 сухої трави на відкритій території.
Олександрівський р-н, смт Єлизаветградка: виникла пожежа 4 га пожнивних залишків на полях фермерського господарства. Причина встановлюється.
Кіровоградський р-н, с. В.Северинка: виникла пожежа 8 т сіна на території приватного домоволодіння. Причина надзвичайної події та розмір збитків, завданих нею, встановлюються.
м. Кіровоград, вул. Добровольського: підрозділом державної пожежно-рятувальної частини №6 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
7 жовтня – Маловисківський р-н, с. Хмельове: виникла пожежа 21,5 т сіна та соломи, що належать приватному підприємцю. Причина встановлюється.
Кіровоградські рятувальники допомогли ліквідувати пожежу та відкрили двері квартири (дайджест надзвичайних подій на Кіровоградщині)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований