14 травня 2024, вівторок

На Кіровоградщині під час бійки ледь не вбили чоловіка

Правоохоронці з’ясовують обставини конфлікту, що ледь не закінчився вбивством. 37-річний житель іншої області під час сварки та бійки двох знайомих у Голованівському районі отримав удар молотом по голові від одного з них.
Повідомлення про подію надійшло до відділу поліції з районної лікарні, куди з тілесними ушкодженнями було доправлено потерпілого.
Попередньо встановлено, що компанія чоловіків перебувала на території домоволодіння 35-річного місцевого жителя. Разом вони розпивали алкоголь, а потім між господарем та гостем сталася сварка, яка переросла у бійку. Двоє інших знайомих намагалися припинити конфлікт, у результаті чого власник помешкання ударив молотом по голові одного з них. Потерпілий отримав тяжкі травми.
Зрозумівши, що накоїв, зловмисник самостійно доправив чоловіка до лікарні.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває. Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт.
За матеріалами
Голованівського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області
На Кіровоградщині під час бійки ледь не вбили чоловіка
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований