25 квітня 2024, четвер

На Кіровоградщині за землю сплатили більше 207 млн. грн. податку

Землекористувачі Кіровоградської області з початку року перерахували до місцевих бюджетів усіх рівнів 207,4 млн. грн. плати за землю. Це на 9,5 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. Про це повідомляє Златопіль із посиланням на Прес-службу ГУ ДФС у Кіровоградській області.
Від юридичних осіб надійшло понад 160 млн. грн., а від фізичних майже 47 млн. грн. 
„Збільшення доходів місцевих бюджетів за рахунок плати за змелю є результатом створення сприятливих умов для розвитку бізнесу, поліпшення якості обслуговування платників податків, а позитивна динаміка  надходжень пов’язана, в першу чергу, з проведенням системної роз’яснювальної роботи, мета якої – переконати бізнес-структури та громадян добровільно платити за використання земельних ресурсів,” – підкреслила начальник ГУ ДФС у Кіровоградській області Надія Воленшчак.
На даний час на обліку в територіальних підрозділах ГУ ДФС у Кіровоградській області зареєстровано 5,9 тисяч суб’єктів господарювання юридичних осіб, серед яких понад 2,8 тисячі – сплачують орендну плату за користування земельними ділянками державної та/або комунальної власності. 
 
На Кіровоградщині за землю сплатили більше 207 млн. грн. податку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований