25 квітня 2024, четвер

Кіровоградці побували на особистому прийомі у податківців

За 9 місяців поточного року керівництвом територіальних органів ДФС області здійснено 339 особистих прийомів громадян. Це на 32 прийоми більше, ніж за відповідний період 2013 року. Про це повідомляє Златопіль із посиланням на  Прес-службу ГУ ДФС у Кіровоградській області.
Більшість громадян хотіли отримати роз’яснення щодо особливостей справляння податку на доходи фізичних осіб – 27,7% усіх звернень, значно менше – 8,2% – цікавилися місцевими податками. Питання щодо плати за землю порушувались у 11,7% заявників, у 10,7 % – щодо податкової звітності, та 5,5% – щодо контрольно-перевірочної роботи. 
Загалом під час особистих прийомів надійшло 290 заяв та 49 пропозицій, усі вони розглянуті невідкладно, громадянам надано усні відповіді.
Нагадуємо, що особистий прийом громадян посадовими особами органів Міндоходів області здійснюється за окремим графіком та за попереднім записом не пізніше ніж за п’ять робочих днів до календарної дати прийому. Запис проводиться за телефоном: (0522) 36-69-99. Адреса приймальні громадян Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55.
З графіком прийому громадян посадовими особами, нормативними документами з питань звернень громадян та іншою інформацією щодо проведення особистих прийомів керівництвом відомства громадяни можуть ознайомитись на офіційному порталі  Головного управління ДФС у Кіровоградській області у розділі «Приймальня громадян».
 
Кіровоградці побували на особистому прийомі у податківців
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований