19 травня 2024, неділя

У Кіровограді рух ЧЕСНО закликав кандидатів відкрити усю інформацію для виборців

8 жовтня у приміщенні Кіровоградського прес-клубу відбувся круглий стіл на якому було представлено план реформ у найважливіших галузях та підписано меморандум про оприлюднення інформації. Про це повідомляє Златопіль.
Участь у круглому столі узяли співкоординатор ініціативи «Реанімаційний пакет реформ» Вадим Міський, менеджер групи РПР по реформам публічної адміністрації Микола Виговський, представник руху ЧЕСНО у Кіровоградській області Любов Лук’янцева та кандидати в народні депутати за мажоритарними округами Кіровоградщини.
У ході круглого столу кандидатам було представлено «Дорожную карту реформ» та запропоновано підписати меморандум який складається з таких пунктів:
кандидат бере на себе зобов’язання продемонструвати свою відкритість перед виборцями та оприлюднити необхідну інформацію на власному сайті та надати для аналізу учасникам Руху ЧЕСНО; оприлюднити повну автобіографію; відкрити майнову декларацію за 2013 рік; надати повну фінансову звітність про виборчу компанію.
Першими погодилися опублікувати інформацію Блок Петра Порошенка, ВО Батьківщина, ВО Самопоміч та Радикальна партія Олега Ляшка.
Усі присутні кандидати та їх довірені особи висловили своє погодження з умовами та підписали меморандум.
                                     
                                     
                                     
 
У Кіровограді рух ЧЕСНО закликав кандидатів відкрити усю інформацію для виборців
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований