07 жовтня 2024, понеділок

Кіровоградським депутатам пропонують проінвентаризувати дерева у Лісопарковій зоні

Під час чергового засідання постійної депутатської земельної комісії Кіровоградської міськради, перед народними обранцями виступив знаний у місті активіст Ігор Погасій та повідомив – позавчора на території Лісопаркової зони, поруч з кафе "Два капітани" розпочалось обгородження території, котре, на думку місцевих мешканців та активістів відбувається незаконно. Про це повідомляє кореспондент Златополя з місця події.
 
"Привезли ввечері шифер, балки, почали обгороджувати територію. Місцеве населення, зрозуміло, збунтувало, адже нове будівництво, по суті, перекривало стежку в ліс, котра там існує вже не один десяток років", – розповідає Погасій.
Задля збереження дерев, що виявились на огородженій території, місцевими мешканцями в присутності представників спецінспекції було проведено перерахунок та маркування дерев у кількості 78 штук.
Щодо пропозицій, то на суд комісії було винесено наступне – взяти інформацію до відома та розпочати розробку проекту інвентаризації усіх наявних у Лісопарковій зоні дерев.
Пропозицію депутати підтримали, однак чи зупинить це забудовників – невідомо.
Кіровоградським депутатам пропонують проінвентаризувати дерева у Лісопарковій зоні
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований