07 жовтня 2024, понеділок

З наступного тижня у Кіровограді можуть зупинитися тролейбуси

Наступного вівторка, 26 квітня, у Кіровограді можуть зупинитися всі тролейбуси. Про це попереджають працівники тролейбусного депо. 25 квітня є останнім робочим днем ТОВ «Єлисаветградська транспортна компанія» (ЄТК), пише "Перша Електронна".
Сьогодні, 20 квітня, працівники компанії ЄТК зібралися у адміністративній будівлі на збори, куди запросили керівника управління транспорту Олександра Вергуна.
Працівники ЄТК б’ють на сполох, адже нове, створене міською радою, транспортне комунальне підприємство «Електротранс» досі не взяло їх на роботу. Люди заявляють, що за 3 робочі дні неможливо передати на баланс всю інфраструктуру підприємства, і взяти їх на роботу в новому КП.
Працівники ЄТК заявляють, що навіть не бачили в обличчя нового керівника підприємства.
Керівник управління транспорту Олександр Вергун запевнив всіх присутніх, що нікого не буде звільнено, а всі працівники будуть прийняті на роботу на ті ж самі посади у нове комунальне підприємство.
Працівників запевнили, що за три дні всі питання владнають, і 26 квітня всі 166 працівників вийдуть на роботу у нове КП «Елекстротранс».
Робітники підприємства у такий розвиток подій не вірять, адже за їх словами, передача на баланс, оформлення всієї відповідної документації та прийом на роботу працівників, це мінімум півмісяця роботи.
Колектив вирішив створити робочу групу, яка завтра зранку піде зустрічати під міськрадою міського голову Андрія Райковича.

 

З наступного тижня у Кіровограді можуть зупинитися тролейбуси
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований