06 жовтня 2024, неділя

У Кіровограді відбудеться «Всеукраїнський весняний пленер»

Весняний пленер у м. Кіровоград на базі Дендропарку було започатковано у 2008 році. Дана акція традиційно проходить щовесни під час славнозвісного цвітіння тюльпанів у Кіровоградському Дендропарку. З кожним роком «Весняний пленер» набував дедалі більшої популярності в мистецькому середовищі Кіровоградщини. Про це Златополю повідомили у прес-службі Дендропарку.
У 2016 році керівництвом організаторів, було прийнято рішення про вихід акції на Всеукраїнський рівень.
Метою «Всеукраїнського Весняного пленеру» є: розвиток творчих здібностей, формування в молоді активної життєвої позиції, сучасних та позитивних життєвих цінностей (гармонійний розвиток особистості, прагнення до духовної  досконалості, патріотичний настрій); виявлення та підтримки найбільш обдарованої і талановитої молоді; формування в учасників високохудожніх потреб, розвитку естетичних смаків, суджень і оцінок, естетичного ідеалу. 
Корпорація «ХХІ Століття» цілком забезпечує учасників матеріалам (італійське полотно та набір олійний фарб), організовує плановий обід, пізнавальну екскурсію та право на безкоштовне катання на 4-х атракціонах, за вибором адміністрації, згідно вікової категорії та фізичних можливостей.
Серед учасників «Всеукраїнського весняного пленеру» є представники різних міст України, які 22-го квітня будуть змагатись за звання переможця, кращого митця України та призовий фонд сумою 10 000 грн.!
 
Відбудуємо молоду творчу інтелігенцію України!
 
Початок о 12:00
 
 

У Кіровограді відбудеться «Всеукраїнський весняний пленер»
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований