08 жовтня 2024, вівторок

Кіровоградцям презентували “Армію Гідності”

До Кіровоградщини сьогодні завітав керівник проекту "Армія Гідності" громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка Тарас Костанчук. Мета візиту – представлення кіровоградського відділення проекту на чолі з Михайлом Нікітіним, інформує кореспондент Златополя.
 
Ветеран батальйону "Донбас", командир штурмової групи і керівник ГО " ВПО учасників АТО "Справедливість" розповів про діяльність учасників проекту, котра була здійснена за останні місяці. "Ми знайшли виробника куленепробивних бліндажів і вже доставляємо їх на фронт добиваючись державних поставок подібної продукції. Крім того шукаємо можливості організувати поставки тепловізорів і приладів нічного бачення. На місцях організовуємо кабінети допомоги атошникам, допомагаючи місцевим військовим", – розповідає Костанчук.
На думку ветерана держава наразі не виконує свої зобов'язання перед атошниками – військове командування дискредитувала себе своєю непрофесійною діяльністю під час проведення масштабних операцій на Сході країни. Долучатись до діяльності "Армії Гідності" закликав Костанчук атошників, волонтерів та просто небайдужих жителів Кіровоградщини.
Кіровоградцям презентували “Армію Гідності”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований