09 жовтня 2024, середа

Кіровоградці вийшли прибрати власне місто (ФОТО)

Сьогодні, 23 квітня, в Кіровограді пройшов цілий ряд суботників, на яких небайдужі містяни наводили лад у своєму місті, своєму мікрорайоні, на своїй вулиці.
Один з таких суботників пройшов сьогодні на Новій Балашівці – місцеві жителі не тільки прибрали Алею Героїв Небесної сотні, а й висадили більше 50 нових дерев. Через кілька років тут уже окріпне і розростеться справжній парк.
– Уже доброю традицією стало кожного року збиратися тут з жителями Нової Балашівки на суботник. – коментує депутат Кіровоградської міської ради, голова фракції "Батьківщини" в міськраді Олександр Цертій. – Цей мікрорайон з точки зору екології є досить проблемним, адже межує приватний сектор і зона багатоквартирних будинків з промисловою зоною, яка є джерелом забруднення. Тому дуже важливо нам мати ось такі-от зелені острівці, підтримувати їх в належному стані. Кожного року тут ми висаджуємо дерева. Поки що ліс тут не виріс, але ми сподіваємося, що спільними зусиллями зробимо тут зону відпочинку, де виділятиметься кисень, де квітнутимуть дерева. 
[widgetkit id=1236]
До речі, поряд, на Бєляєва в цей час проходив інший суботник, організований колегю по фракції Олександра Цертія  Юрієм Гребенчуком. Містяни активно долучилися до прибирання лісозмуги, що за місцевоою автостоянкою на Бєляєва. Скоро в цьому ліску з'явиться канатна дорога та атракціони для дітей.
Крім того, в Ковалівському парку концертом закінчився ЧистоФест, метою якого було комплексне прибирання міста.
Кіровоградці вийшли прибрати власне місто (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований