02 травня 2024, четвер

У Кіровоградській області бійцю з АТО потрібні гроші на протезування

Олександр Чалапчій, 28-річний викладач із Ульянівки що на Кіровоградщині, із зони АТО повернувся без ніг. Але герой не впадає у відчай і не втрачає оптимізму. Боєць мріє про нові штучні ноги, щоб швидше повернутися в своє рідне училище і знову навчати дітей. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на Першу Електронну газету .
Його дружина чекає на другу дитину. Олександр каже – хвилюється за рідних, а не за себе, йдеться в сюжеті ТСН. Під час революції був на Майдані, коли почалася військова агресія з боку Росії сам пішов до військкомату. Отримав повістку і одразу в АТО. Каже – не зміг всидіти вдома, коли його студенти воюють на сході.
28 вересня разом зі своїм товаришем Олександр перебував на блокпосту, в селищі Ленінське Луганської області. Військові вранці побачили людей і пішли подивитися хто вони. В цей момент поруч з бійцями розірвалася міна. Хлопець перетягнув собі ноги доповз до рації і покликав на допомогу. Товариші затягли бійця в машину і відправили до лікарні в Дзержинськ. Але там врятувати ноги лікарям не вдалося.
Зараз Чалапчій в київському військовому госпіталі. Думати про те, що трапилося немає часу – зізнається поранений. У бійця скоро народиться друга дитина. Тому всі думки Сашка про швидке одужання і турботу про сім’ю. Хлопець мріє стати на ноги і якомога швидше повернутися в рідне училище.
Далі Олександра чекає тривала реабілітація і дороге протезування. Оплатити сучасні протези сім’я сама не в змозі. Тому родина звертається до всіх небайдужих людей і просить підтримати бажання молодого бійця і молодого батька повернутися до повноцінного життя.
Реквізити для допомоги:
Приват Банк 
Номер картки: 5211 5373 3400 4343 
Одержувач: Чалапчій Олександр Олександрович
Р/Р 29244825509100
МФО: 305299
КДО: 14360570
 
 

У Кіровоградській області бійцю з АТО потрібні гроші на протезування
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований