18 квітня 2024, четвер

Митники з Кіровоградщини перекрили канали постачання контрабандного спирту

Травневі свята асоціюються у людей з відпочинком. У цей час значно збільшуються обсяги спожитих населенням алкогольних напоїв. Проте, не всі вони якісні та безпечні для життя.
Податковою міліцією ГУ ДФС у Кіровоградській області, у ході розслідування кримінального провадження за фактами незаконного виготовлення, зберігання, збуту та транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ч.3 ст. 204 КК України) групою осіб, встановлено  канали постачання спирту на територію Кіровоградської області.
Напередодні травневих свят працівниками податкової міліції Кіровоградської області проведено обшуки, у ході яких затримано два великовантажні автомобілі, якими здійснювалося транспортування спирту. Також проведено обшук виробничої бази поблизу м.Умань Черкаської області, яка слугувала пунктом, куди спирт поставлявся великими партіями, та звідки потрапляв до підпільних цехів з виробництва горілчаних напоїв меншими.
За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено спирту понад 70 тисяч літрів на загальну суму близько 10,5 млн.гривень.
Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні.
ГУ ДФС у Кіровоградській області
Митники з Кіровоградщини перекрили канали постачання контрабандного спирту
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований