20 квітня 2024, субота

Кіровоградщина в зоні ризику виникнення пожеж

За даними Українського Гідрометцентру, 5-7 травня у Вінницькій, Кіровоградській, Черкаській та ще трьох областях переважатиме висока (4 класу), місцями надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека. Про це пише УНН-Центр з посиланням на прес-службу ДСНС України.
У зв’язку із утриманням сухої погоди на території України, Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів та на відкритих територіях. Адже частіше за все, пожежі у природних екосистемах виникають в результаті людської недбалості та неуважності.
Масштабні загоряння можуть мати негативні наслідки як для навколишнього середовища, так і для людей: спричинити пожежі будівель, знищити лінії електромереж, газо- та нафтопроводів, лісових насаджень.
Пожежі на торфовищах, які також часто виникають саме внаслідок необережного поводження з вогнем, як правило, викликають значний суспільний резонанс, а їх гасіння має довготривалий характер та потребує значних матеріальних та людських ресурсів.
Кіровоградщина в зоні ризику виникнення пожеж
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований