19 травня 2024, неділя

У Кіровограді відкрили пам’ятну дошку Юрію Коваленку (ФОТО)

Ранком п'ятниці, 6 травня, за участі керівництва міста було відкрито меморіальну дошку  на честь Героя України підполковника Юрія Коваленка, котрий загинув 15 липня 2014 року під час виконання бойового завдання в зоні АТО.
Пам'ятний знак було розміщено на будівлі Національної академії статистики, обліку та аудиту, що розташована на вулиці, названій на честь полеглого воїна. До урочистостей, окрім родини полеглого воіна, вихованців навчального закладу та військових побратимів, долучивмя й міський голова Андрій Райкович, секретар міськради Сергій Бойко та з півтора десятка небайдужих містян. 
Звернувшись до присутніх з промовою, батько Юрія Коваленка Віктор підкреслив важливість даноі події для родини та подякував усім за присутність та слова вдячності і пошанування, що вже прозвучали та прозвучать у майбутньому на адресу загиблого військовослужбовця. 
[widgetkit id=1253]
З провою звернувся до присутніх й міський голова Андрій Райкович
"В ці травневі дні ми згадуємо вже не тільки наших дідів, котрі захищали країну від агресора в часи Другої   Світової Війни, а й воїнів сьогодення, котрі поклали життя на вівтар нашого спокійного життя. Ми маємо знати та пам'ятати наших героїв, передаючи з покоління в покоління знання про той подвиг котрий вони вчинили в цій підступній війні", – підкреслив у своєму слові очільник міста.
У Кіровограді відкрили пам’ятну дошку Юрію Коваленку (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований